Gevorderden surfles

In 1 dag jouw surfskills fine-tunen!

Gevorderden surfles

Heb je een plafond bereikt? Dat overkomt ons allemaal! Een goede surfles is eigenlijk een verstandige investering die zich terugbetaalt in bespaarde tijd en frustratie!

Onze gevorderden surflessen (of advanced surflessen) zijn bedoeld voor surfers die hun surfvaardigheden willen verfijnen of naar een nog hoger niveau willen tillen. Onze instructeurs gaan met je mee in het water, analyseren elke golf die je surft en geven gedetailleerde feedback om je te helpen je surfdoelen te bereiken.

Prive surfles zandvoort
surfinstructeur

Wat leer je bij de gevorderden surfles?

We kunnen je surf technieken perfectioneren, slechte gewoonten corrigeren, het peddelen en pop-up verbeteren en ‘economie van kracht en beweging’ leren, zodat geen van je kostbare energie wordt verspild.

We helpen je ook om je surfers mentaliteit aan te scherpen, te werken met angsten of plafonds.

Daarnaast leer je in de gevorderden surfles om je golfinzichten en vermogen om de zee te lezen te verfijnen.

Alle praktische informatie over de gevorderden surflessen

Neem geen genoegen met een goede surfer te zijn als je een geweldige surfer kunt zijn!

Sunset surfsessie

Unieke momenten in de zee. Wij ervaren het surfen met zonsondergang als het ultieme surfgevoel en gevoel van vrijheid.

Wil jij dit ook beleven? Bij onze surfschool geven wij regelmatig sunset surfsessies voor intermediate surfers. De surfles voor intermediate surfers zal dan tijdens de zonsondergang plaats vinden.

Vraag bij je reservering de sunset surfsessie aan, de tijden zullen per maand verschillen omdat de zonsondergang altijd op een ander moment plaats vindt!

Wees er snel bij, vol=vol!

Surfles in bergen aan zee

Welkom bij surfschool Surf Paradise Nederland!

We geven je graag je fantastische surfervaring tijdens de gevorderden surfles. Surfen is onze passie, ons werk en ons leven, en we nemen je met liefde mee om deze unieke ervaring te delen!

prive surfles

Deze surfers houden van ons!

Meer dan 60 personen deden voor jou al mee met een surfles van Surf Paradise en hebben ons beoordeeld op Tripadvisor!
5/5
Gratis kennis making surfles

” Wat een geweldige surfervaring! Nu ben ik echt verslaafd aan surfen! Surf Paradise heeft goed materiaal en een nieuw wetsuit om warm te blijven tijdens het surfen.
Zouhir is een goede surfinstructeur, hij heeft me op een gemakkelijke manier geleerd om mijn eerste golven te surfen.  Ik voelde mij altijd veilig en op mij gemak en had bovendien veel plezier. Hij reed ons naar een aantal prachtige stranden met goede golven om de verschillen te zien. “

Naima, beginnende surfer

Beginner surfer

” Wat een buitengewone, levensveranderende ervaring. Dankzij Surf Paradise heb ik een aantal fantastische vrienden ontmoet, mijn gevoel voor avontuur en surfen gevonden en heb ik eindeloos in het water gelegen om mijn surfskills nu echt te zien verbeteren!”

Casper, intermediate surfer

Surfles NL

Echt top lessen! Zouhir heeft mij op een hele relaxte en vrolijke manier surfen geleerd. Ik vond het daarom gemakkelijk en heel erg leuk! Ik kan niet wachten op mijn volgende surfsessie!

Beginnende surfers

Kwalitatieve surflessen waar ik echt iets aan had. Het was fijn om meerdere surflessen na elkaar te doen. Na de surflessen was het vooral heel gezellig en heb ik nieuwe mensen ontmoet.

Jesper, beginnende surfer

Neem geen genoegen met een goede surfer te zijn als je een geweldige surfer kunt zijn!

leren surfen in nederland