Intermediate surfles

Klaar om je surfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Doe mee met de intermediate surfles en ga surfen als een pro!

Intermediate surfles

Heb jij ervaring met surfen? Misschien heb je een tijdje niet gesurft en wil je een nieuwe start maken? Of wil jij je surf vaardigheden verbeteren om open golven te surfen, je take-off te verbeteren en bochten te surfen?

Geen urenlang geploeter meer in de line-up waarin je eigenlijk geen progressie in je surftechnieken kan maken, je snapt steeds niet waar het precies fout gaat en wat je moet doen om je die golf nu snel en gemakkelijk te pakken zodat je sneller bent dan de andere surfers, en helemaal naar de kust toe kan surfen in een “left” of “right”. 

Het probleem bij intermediate surfers is dat er vaak al bepaalde patronen ingesleten zijn van manieren van je take-off, je positie op je board of hoe je je balans houd. Deze dingen kunnen jou tegen houden om jezelf verder te ontwikkelen, maar je moet wel eerst ontdekken wat jou nu precies tegen houd, en waar je aan moet werken.

Juist voor jou hebben wij een speciaal programma samengesteld!  Bij de intermediate surflessen van Surf Paradise wordt je begeleid door een pro-surfer die veel ervaring heeft met het begeleiden van ervaren surfers. Hij gaat samen met jou het water in waar hij je persoonlijk coacht. Wij geloven dat de sleutel ligt in persoonlijke coaching door een echte professional die ziet wat jij nodig hebt. Je ontdekt waar jij je vaardigheden kan verbeteren om grotere open golven te nemen, het peddelen gemakkelijker te maken, te leren duckdiven en meer boardcontrole te hebben. 

Misschien wil je zelfs al wat surf trucs leren, zodat je echt opvalt in het water!

Aan het eind van de surfles stap je weer het strand op boordvol nieuwe ervaring en kennis die jij mee kan nemen in je volgende surfsessies.

Prive surfles zandvoort
Surflessen

Wat leer je bij de Intermediate surfles?

  • Je Brengt je surfvaardigheden naar het volgende niveau!
  • Onze intermediate surflessen focust op gevorderden surftechnieken zoals bochten maken en je take-off
  • Kleine groepen  zodat de lessen gericht zijn op wat jij nodig hebt. Maximaal 6 studenten per surfles.
  • Wekelijks beschikbaar op verschillende locaties

Alle praktische informatie over de intermediate surflessen

Sunset surfsessie

Unieke momenten in de zee. Wij ervaren het surfen met zonsondergang als het ultieme surfgevoel en gevoel van vrijheid.

Wil jij dit ook beleven? Bij onze surfschool geven wij regelmatig sunset surfsessies voor intermediate surfers. De surfles voor intermediate surfers zal dan tijdens de zonsondergang plaats vinden.

Vraag bij je reservering de sunset surfsessie aan, de tijden zullen per maand verschillen omdat de zonsondergang altijd op een ander moment plaats vindt!

Wees er snel bij, vol=vol!

Surfles in bergen aan zee

Welkom bij surfschool Surf Paradise Nederland!

We geven je graag je fantastische surfervaring tijdens de intermediate surfles. Surfen is onze passie, ons werk en ons leven, en we nemen je met liefde mee om deze unieke ervaring te delen!

prive surfles
Reserveer surf lessen

De surfcultuur

Surfen is een unieke sport waarbij je gebruik maakt van de krachten van de zee. Als je surft maak je automatisch verbinding met de natuur en dit dwingt je om in het hier en nu te komen, en dit vraagt om een mindfulle mindset.

Surfen is zo veel meer als even een uurtje sporten, als je eenmaal een paar keer gesurft hebt zal dit zo veel invloed hebben op je gehele leven! 

De mensen die je ontmoet, het gevoel dat je krijgt, de rust, energie en vrijheid die je ervaart…

Juist dit maakt surfen onze passie en al deze aspecten van de surfcultuur krijg je mee tijdens alle surflessen van Surf Paradise!

“Becoming friends with the ocean makes a person who surf a surfer”

Reviews

Meer dan 60 personen deden voor jou al mee met een surfles van Surf Paradise en hebben ons beoordeeld op Tripadvisor!
5/5
Gratis kennis making surfles

” Wat een geweldige surfervaring! Nu ben ik echt verslaafd aan surfen! Surf Paradise heeft goed materiaal en een nieuw wetsuit om warm te blijven tijdens het surfen.
Zouhir is een goede surfinstructeur, hij heeft me op een gemakkelijke manier geleerd om mijn eerste golven te surfen.  Ik voelde mij altijd veilig en op mij gemak en had bovendien veel plezier. Hij reed ons naar een aantal prachtige stranden met goede golven om de verschillen te zien. “

Naima, beginnende surfer

Beginner surfer

” Wat een buitengewone, levensveranderende ervaring. Dankzij Surf Paradise heb ik een aantal fantastische vrienden ontmoet, mijn gevoel voor avontuur en surfen gevonden en heb ik eindeloos in het water gelegen om mijn surfskills nu echt te zien verbeteren!”

Casper, intermediate surfer

Surfles NL

Echt top lessen! Zouhir heeft mij op een hele relaxte en vrolijke manier surfen geleerd. Ik vond het daarom gemakkelijk en heel erg leuk! Ik kan niet wachten op mijn volgende surfsessie!

Beginnende surfers

Kwalitatieve surflessen waar ik echt iets aan had. Het was fijn om meerdere surflessen na elkaar te doen. Na de surflessen was het vooral heel gezellig en heb ik nieuwe mensen ontmoet.

Jesper, beginnende surfer

Reserveer je surfspot nu!

Schrijf je nu in en doe mee! Een unieke kans om mee te doen aan een intermediate surfles boordevol technieken om je surfvaardigheden naar het volgende niveau te tillen!

leren surfen in nederland