Surfles in Egmond aan Zee

Ontdek het surftalent in jou! Doe mee met de surfles in Egmond aan Zee bij surfschool Surf Paradise!

Leer surfen met prive surfles

Beginners surfles Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een fantastische lokatie om te leren surfen! Op dit zandstrand geven wij dagelijks beginners surflessen. In de beginners surfles op het strand van Egmond aan zee leer je de basis technieken van surfen. Onze surflessen worden in kleine groepjes op jouw niveau gegeven. De surfinstructeur is met de beginnende surfers in het water om je te begeleiden! Gaat het goed met de basis technieken? Dan mag je ook op groene golven oefenen met surfen.

Tijdens de beginners surflessen in Egmond aan zee zal je basisvaardigheden op jouw snelheid aanleren. Ook leer je alles hoe je een goede golf kan herkennen. Zodra je op je board staat kan je zoveel mogelijk golven surfen terwijl je plezier hebt en de ‘stoke’ van surfen ervaart.

Intermediate surfles in Egmond aan Zee

Ben je al aan het surfen maar wil je meer leren? Bij de intermediate surflessen in Bergen aan Zee leer je hoe je door de line-up kan navigeren en groene golven kan surfen. Na het beheersen van “the drop” zullen we je leren om te draaien, over de golf te rijden en ook om te “trimmen”. 

Met de intermediate surflessen ga je echt de diepte in en leer je hoe jij de surfskills eigen kan maken. 

Surfles beginners

Dit is de reden om ons te kiezen!

 • We oefenen wat we prediken en surfen is onze grote passie en liefde
 • Onze surfcoaches zijn hooggekwalificeerd en vriendelijk
 • Meer dan een decennium aan ervaring
 • Unieke locaties bereiken wij met onze rijdende surfschool om altijd de beste golven te surfen!
 • aparte surflessen voor verschillende niveaus
 • kleine groepen en persoonlijke benadering
 • geweldige en familiale sfeer (bekijk onze recensies op Instagram of Facebook)
surflessen leren surfen

Kinder surflessen Egmond aan Zee

Zelfverzekerd in de zee, op een surfboard de golven surfend. Surfen is een fantastische sport om de echte “wow’ gevoel te ervaren. Surfen is niet alleen cool, het is ook nog ontzettend leuk om te doen!

Onze Surfschool in Bergen aan Zee geeft kinder surflessen aan kinderen tussen de 7 en 18 jaar oud. 

Surflessen worden op het niveau van het kind aangeboden, en er wordt extra aandacht besteed aan veiligheid in en om het water. 

 

Golfsurfen in Nederland

Surfcamps in Egmond aan Zee

Duik in het surf avontuur en ontdek dat jij ook kan surfen als een pro!

In onze surfcamps 10 daagse ga je dagelijks surfen. In onze surfcamp in Bergen aan Zee krijg je les op jouw niveau, leer je andere surfers kennen en zal je zeker een ultieme ervaring beleven!

 •  meerdere keren per zomer starten wij met de zomer surfcamps in Bergen aan Zee
 • Opgeven kan via onze contact pagina! 
Prive surfles Wijk aan Zee

De surfschool

Het concept van onze surfschool is gebaseerd op kwaliteit, veiligheid en plezier. Als enige rijdende surfschool van Nederland gaan wij de stranden van de Nederlandse kust af om kwalitatieve surflessen van een pro-surfer aan te bieden. Dit doen wij ook op het strand van Egmond aan Zee! Wij zijn daar waar de golven het best zijn en zitten niet vast aan één surfspot. Of je nu een beginner of ervaren surfer bent, wij vinden zeker de juiste golven voor jou en bieden je een unieke surf belevenis!

Veiligheid

Je surfervaring zal zowel leuk als uitdagend zijn. Ook vinden wij het belangrijk dat de uitdaging van het surfen ten alle tijden veilig is. Veiligheid is dan ook een belangrijke prioriteit en alle surflessen worden gegeven in veilige en leuke golf omstandigheden. De surfinstructeur is samen met jou in het water om je te begeleiden in de golven!

De surflessen

Krijg surflessen in Bergen aan Zee van een pro-surfer! Bij surfinstructeur Zouhir en zijn team zal je op een persoonlijke manier surfles krijgen en daarbij op een systematische manier alle aspecten van het surfen leren.  Je traint surftechnieken, leert alles over golven, het weer, getijden, stromingen en andere gerelateerde onderwerpen. Bovendien maken wij gebruik van video en foto -analyse om nog sneller voortgang te boeken. Leer surfen of verbeter je niveau met de beste surfcondities op een unieke locatie met professionele surfcoaching.

Bij Surf Paradise streven we ernaar om iedereen aan het eind van de dag het strand te zien verlaten met de smaak van zout water in de mond en een super grote glimlach op het gezicht! 

Zo ziet een surfles dag eruit

Aankomst

Ontmoet de surfinstructeur op het afspreekpunt. Hij maakt kennis met jou en hij vertelt je alles over de golven van vandaag. 

Ontvangst surfmateriaal

Je ontvangt je surfmateriaal: wetsuit en surfboard. Je kan je wetsuit alvast aantrekken en jezelf klaarmaken!

Naar de surfspot

De instructeur heeft de surflocatie uitgekozen en jullie lopen of gaan met de auto naar de surfspot van de dag: daar waar de golven het best zijn voor jouw level!

Warming up

Een goede warming up is erg belangrijk! Daarom start je altijd met een warming up zodat je spieren klaar zijn om het water in te duiken

Surf theorie

Of je nu de basis technieken leert of leert om bochten te maken. Er zal in iedere les een gedeelte theorie voorkomen.

Het water in!

De surfinstructeur gaat met je mee het water in om jouw verder te coachen! Surf je eerste golven en geniet!

Feedback ronde

Nadat je een paar golven hebt gesurft bespreekt de surfinstructeur met je wat goed gaat en wat beter kan.

Weer het water in!

Oefen nog meer met de feedback die je zojuist hebt ontvangen.

Afsluiting

Voldaan kom je uit het water en bespreek je de surfles na. Je krijgt foto’s en videos die gemaakt zijn tijdens de les toegestuurd. Misschien hebben jullie nog een gezellige afsluiting met een drankje en hapje!

Doe mee met de surfles!

Schrijf je nu in voor deze unieke kan om mee te doen aan een surfles boordevol technieken om je surfvaardigheden naar het volgende niveau te brengen! Dus kom een kijkje nemen!

Surf Paradise geeft Dagelijks surflessen op verschillende niveaus en tot 1 dag van te voren te reserveren!

Surfles op onze surfschool

Met onze enthousiaste en persoonlijke aanpak beleef je de leukste momenten op de golven. Onze surfschool is voor alle niveaus en leeftijden. De lessen bestaan ​​uit een theoretisch en praktisch gedeelte en worden in kleine groepen gegeven.

We stellen elke surfles zo samen dat je precies weet waarom je een specifieke vaardigheid leert en hoe het je surfen zal verbeteren.

Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en het lezen van de zee. We nemen je mee naar de meest geschikte surfspots die Nederland heeft op basis van je persoonlijke surfniveau!

surfles in surfschool

Surfen in Egmond aan Zee

Egmond aan zee is een geweldige surfspot! Deze ‘beachbreak surfspot heeft een constante swell en is een uitstekende keuze als je kleine groene en gebroken golven zoekt.  In de zomer en warme periode is het helaas vaak flat, maar in de herfst, winter en voorjaar kan je uitstekende golven vinden! De ideale wind voor golfsurfers bij Egmond aan Zee komt uit het oosten.  De beste swell richting is vanuit het noordwesten. Golven op het strand zijn zowel left als right. Goede surfcondities vindt je hier bij vloed als het tij daalt. Ook fijn aan Egmond aan Zee is dat je op deze locatie relatief weinig surfers vindt, zelfs op goede dagen. 

surfspot castricum

Privé surflessen op strand van Egmond aan Zee

Op dit moment geven wij alleen privé surflessen op Egmond aan Zee. Deze lessen zijn speciaal op jouw niveau afgestemd en je krijgt les van een pro-surfer die met jou het water in gaat!

 • Flexibele tijden en dagen flexibel te reserveren
 • Reserveer tot 1 dag van te voren!
 • Voor 1, 2 of 3 personen
 • Van beginner tot ervaren surf levels
Surfles in bergen aan zee

Surf seizoenen

Surf Seizoen 2

Lente

De rijdende surfschool Surf Paradise rijd weer rond door Nederland! De golven zijn goed en er komen meer en meer warme dagen. De water tempraturen zijn nog koud, maar wij zorgen voor warme wetsuits zodat je hier niets van voelt.

Surf seizoen 4

Herfst

De swell wordt weer sterker en de water tempraturen liggen nog hoog. Voor ons het perfecte seizoen voor intermediate surfers!

Zomer

Het weer is goed en de golven kunnen goed zijn! Hoewel in Nederland de zomers flat kunnen zijn, is er voor surfers altijd wat te surfen! De zomer is het perfecte seizoen voor beginnende surfers!

Surf seizoen Castricum 1

Winter

De surfschool is in de winter gesloten. We zijn open in Marokko.

Boek je surfles!

Ben jij opzoek naar een geweldige onvergetelijke surfervaring in Egmond aan Zee? Leren surfen op jouw niveau en een super leuk team die samen met jou op surfavontuur gaat?