Surflessen voor beginners

Wil jij leren surfen als een PRO?

"De beste surfer is niet de surfer met de meeste ervaring maar de surfer met het meeste plezier!"

Leren surfen met een beginners surfles

Wil je op een gemakkelijke en leuke manier leren surfen? Dan ben je bij de beginners surfles van Surf Paradise aan het juiste adres! Onze surfschool wordt geleid door de Marokkaanse surfkampioen Zouhir en Suzanne, en wij staan klaar om je de best mogelijke lessen te geven! Omdat we werken met een professioneel en gepassioneerd team zal je zeker een fantastische surfervaring hebben!

Dit betekent: altijd surfen in kleine groepjes met veel één-op-één contact met de instructeur, surfen op verschillende surfspots in de omgeving en een instructeur die je surfen écht snel weet te verbeteren! 

De surfdagen zijn inclusief surfspullen en heerlijke strandsnack.

 

eerste surf les

Voor wie is de beginners surfles?

Heb jij nog nooit of slechts een paar keer gesurft? Wil jij alle technieken vanaf de basis leren en vindt je het fijn om een surfinstructeur te hebben die jou persoonlijk helpt? 

Je kan meedoen met de beginners surflessen als je tussen de 14 en 60 jaar oud bent, of je nu fit of niet in topconditie bent, en of je nu een beetje angstig of juist een daredevil bent… JIJ kan ook leren surfen!

  • Vanaf 14 jaar tot 60+
  • Alleen of met vrienden
  • Je allereerste surfervaring
  • Sportief of niet zo sportief

Wat houd de beginners surfles in?

  • Start met je allereerste surfervaring 
  • Leren surfen in 3 simpele stappen: Onze 3-stappen methode is voor iedereen benaderbaar… ja ook voor jou!
  • Kleine groepen gesorteerd op surfniveau, zodat de lessen gericht zijn op wat jij nodig hebt. Maximaal 6 studenten per surfinstructeur.
  • Leren surfen is gemakkelijker op zandstranden: we kiezen de perfecte locatie en perfecte golven voor jou!
surfinstructeur leer surfen
Leren surfen in Nederland

Leer surfen, boek je surfles nu!

Deze maand met 15% korting op jouw privé surfles!

Beginners surfles - surf materiaal

Bij de beginners surflessen gebruiken we surfmateriaal van hoge kwaliteit.
Huur van surfplank en wetsuit is bij de prijs inbegrepen.

WETSUIT
Wij houden niet van kou! In de wintermaanden krijg je een warm wetsuit dat geschikt is voor de koude zee tempraturen zodat je comfortabel en warm de lessen kan volgen. 

SURFBOARD
Tijdens de beginner surflessen zal je op een softboard surfles krijgen. Deze surfboards zijn veilig en geschikt om te leren surfen.

De surfcultuur

Surfen is een unieke sport waarbij je gebruik maakt van de krachten van de zee. Als je surft maak je automatisch verbinding met de natuur en dit dwingt je om in het hier en nu te komen, en dit vraagt om een mindfulle mindset.

Surfen is zo veel meer als even een uurtje sporten, als je eenmaal een paar keer gesurft hebt zal dit zo veel invloed hebben op je gehele leven! 

De mensen die je ontmoet, het gevoel dat je krijgt, de rust, energie en vrijheid die je ervaart…

Juist dit maakt surfen onze passie en al deze aspecten van de surfcultuur krijg je mee tijdens alle surflessen van Surf Paradise!

De surfschool Surf Paradise

Wij heten je van harte welkom bij onze rijdende surfschool: Surf Paradise! Wij geven lessen aan beginnende surfers, intermediate surfers en gevorderden surfers. 

Omdat wij het belangrijk vinden om de beste golven te surfen is onze surfschool niet gelegen op één vaste plek. Juist in Nederland kunnen de golven erg onvoorspelbaar zijn en wil je dáár zijn waar de golven goed binnen rollen!
Wij werken in de omgeving van Wijk aan Zee en we zullen je voor de start van de surfles de exacte locatie doorgeven.

Surf Paradise wordt gerund door Suzanne en Zouhir. Twee gepassioneerde surfen waarvan hun hele leven om surfen draait! Als je meedoet met een van deze lessen verwelkomen wij je graag!

surf les in Wijk aan zee

Reviews

Meer dan 60 personen deden voor jou al mee met een surfles van Surf Paradise en hebben ons beoordeeld op Tripadvisor!

5/5
Gratis kennis making surfles

” Wat een geweldige surfervaring! Nu ben ik echt verslaafd aan surfen! Surf Paradise heeft goed materiaal en een nieuw wetsuit om warm te blijven tijdens het surfen.
Zouhir is een goede surfinstructeur, hij heeft me op een gemakkelijke manier geleerd om mijn eerste golven te surfen.  Ik voelde mij altijd veilig en op mij gemak en had bovendien veel plezier. Hij reed ons naar een aantal prachtige stranden met goede golven om de verschillen te zien. “

Naima, beginnende surfer

Beginner surfer

” Wat een buitengewone, levensveranderende ervaring. Dankzij Surf Paradise heb ik een aantal fantastische vrienden ontmoet, mijn gevoel voor avontuur en surfen gevonden en heb ik eindeloos in het water gelegen om mijn surfskills nu echt te zien verbeteren!”

Casper, intermediate surfer

Surfles NL

Echt top lessen! Zouhir heeft mij op een hele relaxte en vrolijke manier surfen geleerd. Ik vond het daarom gemakkelijk en heel erg leuk! Ik kan niet wachten op mijn volgende surfsessie!

Beginnende surfers

Kwalitatieve surflessen waar ik echt iets aan had. Het was fijn om meerdere surflessen na elkaar te doen. Na de surflessen was het vooral heel gezellig en heb ik nieuwe mensen ontmoet.

Jesper, beginnende surfer

Beginners surfles prijzen

Boek een strippenkaart waarmee je je lessen kan reserveren. Je kan je strippenkaart het hele jaar gebruiken! 

1 les (1,5 uur): 30€ p.p.

3 Lessen (4,5 uur): 80 € p.p.

6 Lessen (9 uur): 130€ p.p.

10 Lessen (15 uur): 190 € p.p.

surf les beginners Nederland
leren surfen in nederland