Surfles in Castricum

Surfles in Castricum bij surfschool Surf Paradise

Prive surfles Wijk aan Zee

Het concept van onze surfschool is gebaseerd op kwaliteit, veiligheid en plezier. Als enige rijdende surfschool van Nederland gaan wij de stranden van de Nederlandse kust af om kwalitatieve surflessen van een pro-surfer aan te bieden. Dit doen wij ook op het strand van Castricum! Wij zijn daar waar de golven het best zijn en zitten niet vast aan één surfspot. Of je nu een beginner of ervaren surfer bent, wij vinden de juiste golven voor jou en bieden je een unieke surf belevenis!

Je surfervaring zal zowel leuk als uitdagend zijn. Veiligheid is een prioriteit en alle surflessen worden gegeven in veilige en leuke golf omstandigheden. Met een persoonlijke aanpak en systematische surflessen bij onze surfschool zal je snel voortgang boeken in de golven. Je traint surftechnieken, leert alles over golven, het weer, getijden, stromingen en andere gerelateerde onderwerpen. Lesmethoden omvatten video-analyse en trainingen. Leer surfen of verbeter je niveau met de beste surfcondities op een unieke locatie met professionele surfcoaching. Ons doel is om iedereen aan het eind van de dag het strand te zien verlaten met de smaak van zout water in de mond en een grote glimlach op het gezicht. 

Leer surfen met prive surfles

Beginner surflessen in Castricum

Als je wilt leren surfen en nog nooit hebt gesurft, of als je al eens twee weken gesurft hebt maar het is al een tijdje geleden, dan begin je met de beginners surflessen in Castricum. Ons belangrijkste doel is om je te leren op een surfplank te staan en de basis van surfen te beheersen. Studenten die snel vooruitgang boeken, zullen op groene golven kunnen oefenen met surfen.

Op dit niveau is ons doel om de basisvaardigheden door te geven, zodat je zoveel mogelijk golven kunt surfen terwijl je plezier hebt en de ‘stoke’ van surfen ervaart.

Intermediate surfles in Castricum

Ben je al aan het surfen maar wil je meer leren? Bij de intermediate surflessen in Castricum leer je hoe je door de line-up kan navigeren en groene golven kan surfen. Na het beheersen van “the drop” zullen we je leren om te draaien, over de golf te rijden en te trimmen.

Surfles beginners

Dit is de reden om ons te kiezen!

 • We oefenen wat we prediken en surfen is onze grote passie en liefde
 • Onze surfcoaches zijn hooggekwalificeerd en vriendelijk
 • Meer dan een decennium aan ervaring
 • Unieke locaties bereiken wij met onze rijdende surfschool om altijd de beste golven te surfen!
 • aparte surflessen voor verschillende niveaus
 • kleine groepen en persoonlijke benadering
 • geweldige en familiale sfeer (bekijk onze recensies op Instagram of Facebook)

Zo ziet een surfles dag eruit

Aankomst

Je ontmoet de surfinstructeur op het afspreekpunt. Hij maakt kennis met jou en hij vertelt je alles over de golven van vandaag. 

Ontvangst surfmateriaal

Je ontvangt je surfmateriaal: wetsuit en surfboard. Je kan je wetsuit alvast aantrekken en jezelf klaarmaken!

Naar de surfspot

De surfinstructeur heeft de surflocatie uitgekozen en jullie lopen of gaan met de auto naar de surfspot van de dag: daar waar de golven het best zijn voor jouw level!

Warming up

Een goede warming up is erg belangrijk! Daarom start je altijd met een warming up zodat je spieren klaar zijn om het water in te duiken

Surf theorie

Of je nu de basis technieken leert of leert om bochten te maken. Er zal in iedere les een gedeelte theorie voorkomen.

Het water in!

De surfinstructeur gaat met je mee het water in om jouw verder te coachen! Surf je eerste golven en geniet!

Feedback ronde

Nadat je een paar golven hebt gesurft bespreekt de surfinstructeur met je wat goed gaat en wat beter kan.

Weer het water in!

Oefen nog meer met de feedback die je zojuist hebt ontvangen.

Afsluiting

Voldaan kom je uit het water en bespreek je de surfles na. Je krijgt foto’s en videos die gemaakt zijn tijdens de les toegestuurd. Misschien hebben jullie nog een gezellige afsluiting met een drankje en hapje!

Doe nu mee met de surfles!

Schrijf je nu in voor deze unieke kan om mee te doen aan een surfles boordevol technieken om je surfvaardigheden naar het volgende niveau te brengen! Kom een kijkje nemen en probeer!

Surfles op onze surfschool

Met onze enthousiaste en persoonlijke aanpak beleef je de leukste momenten op de golven. Onze surfschool is voor alle niveaus en leeftijden. De lessen bestaan ​​uit een theoretisch en praktisch gedeelte en worden in kleine groepen gegeven.

We stellen elke surfles zo samen dat je precies weet waarom je een specifieke vaardigheid leert en hoe het je surfen zal verbeteren.

Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en het lezen van de zee. We nemen je mee naar de meest geschikte surfspots die Nederland heeft op basis van je persoonlijke surfniveau!

surfles in surfschool

Surfen in Castricum

Castricum aan Zee heeft een prachtig zandstrand waar goed op gesurft kan worden. Castricum heeft drie zandbanken en een behoorlijke shore-break. Als de condities goed zijn is dit een perfecte surfspot voor beginnende en intermediate surfers.

surfspot castricum

Privé surflessen op strand Castricum

Op dit moment geven wij alleen privé surflessen op Castricum aan Zee. Deze lessen zijn speciaal op jouw niveau afgestemd en je krijgt les van een pro-surfer die met jou het water in gaat!

 • Flexibele tijden en dagen reserveerbaar
 • Reserveren tot 1 dag van te voren!
 • Voor 1, 2 of 3 personen
 • Van beginner tot ervaren surf levels

Surf seizoenen

Surf Seizoen 2

Lente

De rijdende surfschool Surf Paradise rijd weer rond door Nederland! De golven zijn goed en er komen meer en meer warme dagen. De water tempraturen zijn nog koud, maar wij zorgen voor warme wetsuits zodat je hier niets van voelt.

Surf seizoen 4

Herfst

De swell wordt weer sterker en de water tempraturen liggen nog hoog. Voor ons het perfecte seizoen voor intermediate surfers!

Zomer

Het weer is goed en de golven kunnen goed zijn! Hoewel in Nederland de zomers flat kunnen zijn, is er voor surfers altijd wat te surfen! De zomer is het perfecte seizoen voor beginnende surfers!

Surf seizoen Castricum 1

Winter

De surfschool is in de winter gesloten. We zijn open in Marokko.

Boek je surfles!

Als je op zoek bent naar een geweldige surf ervaring in Castricum, nieuwe vriendschappen en een echte goede surfles in Castricum wilt, ga dan met ons mee voor een onvergetelijk surf avontuur!