Surfles in Wijk aan Zee

Wijk aan Zee kent een ongekende goede surfspot om te surfen. Surf de golven van Wijk aan Zee met onze surfles met surfschool Surf Paradise.

Prive surfles Wijk aan Zee

Ben jij ook een beginnende surfer die droomt om de golven te surfen? Het leven aan het strand met de getijden, zand tussen je tenen en gelijkgestemden?

Dan ben je bij de surflessen in Wijk aan Zee van surfschool Surf Paradise aan het juiste adres!

Het concept van onze surfschool is gebaseerd op kwaliteit, veiligheid en plezier. Als enige rijdende surfschool van Nederland gaan wij de stranden van de Nederlandse kust af om kwalitatieve surflessen van een pro-surfer aan te bieden. We hebben ook de unieke surflocatie Wijk aan Zee ontdekt! Deze surfspot leent zich ontzettend goed voor surflessen voor beginnende en intermediate surfers. 

Doe mee met de surflessen in Wijk aan Zee. Je surfervaring zal zowel leuk als uitdagend zijn. Veiligheid is een prioriteit en alle surflessen worden gegeven in veilige en leuke golf omstandigheden. Met een persoonlijke aanpak en systematische surflessen bij onze surfschool zal je snel voortgang boeken in de golven. Je traint surftechnieken, leert alles over golven, het weer, getijden, stromingen en andere gerelateerde onderwerpen. Lesmethoden omvatten video-analyse en trainingen. Ontdek hoe jij ook kan surfen en verbeter je niveau op een unieke locatie met professionele surfcoaching.

Een ding is zeker, Je zal aan het eind van de dag het strand verlaten met de smaak van zout water in de mond en een grote glimlach op het gezicht. Boordevol kennis en mooie ervaringen die je mee kan nemen op al je surf avonturen! 

Leer surfen met prive surfles

Surflessen voor beginners in Wijk aan Zee

Als je wilt ontdekken hoe jij kan starten met surfen. Als je nog nooit hebt gesurft, of als je al eens een aantal weken hebt gesurft. Doe mee met de beginners surflessen in Wijk aan Zee. Je ontdekt hoe je je eerste surfen kan surfen door de basistechnieken van surfen te beheersen. Studenten die snel vooruitgang boeken, zullen op groene golven kunnen oefenen met surfen.

Op dit niveau is ons doel om de basisvaardigheden door te geven, zodat je zoveel mogelijk golven kunt surfen terwijl je plezier hebt en de ‘stoke’ van surfen ervaart.

Surflessen voor intermediate surfers in Wijk aan Zee

Ben je al aan het surfen maar wil je meer leren? Bij de intermediate surflessen in Wijk aan Zee leer je hoe je door de line-up kan navigeren en groene golven kan surfen. Na het beheersen van “the drop” zullen we je leren om te draaien, over de golf te rijden en te trimmen.

Surfles beginners

Dit is de reden om ons te kiezen!

 • We oefenen wat we prediken en surfen is onze grote passie en liefde
 • Onze surfcoaches zijn hooggekwalificeerd en vriendelijk
 • Meer dan een decennium aan ervaring
 • Unieke locaties bereiken wij met onze rijdende surfschool om altijd de beste golven te surfen!
 • aparte surflessen voor verschillende niveaus
 • kleine groepen en persoonlijke benadering
 • geweldige en familiale sfeer (bekijk onze recensies op Instagram of Facebook)

Zo ziet een surfles dag eruit

Aankomst

Je ontmoet de surfinstructeur op het afspreekpunt. Hij maakt kennis met jou en hij vertelt je alles over de golven van vandaag. 

Ontvangst surfmateriaal

Je ontvangt je surfmateriaal: wetsuit en surfboard. Je kan je wetsuit alvast aantrekken en jezelf klaarmaken!

Naar de surfspot

De surfinstructeur heeft de surflocatie uitgekozen en jullie lopen of gaan met de auto naar de surfspot van de dag: daar waar de golven het best zijn voor jouw level!

Warming up

Een goede warming up is erg belangrijk! Daarom start je altijd met een warming up zodat je spieren klaar zijn om het water in te duiken

Surf theorie

Of je nu de basis technieken leert of leert om bochten te maken. Er zal in iedere les een gedeelte theorie voorkomen.

Het water in!

De surfinstructeur gaat met je mee het water in om jouw verder te coachen! Surf je eerste golven en geniet!

Feedback ronde

Nadat je een paar golven hebt gesurft bespreekt de surfinstructeur met je wat goed gaat en wat beter kan.

Weer het water in!

Oefen nog meer met de feedback die je zojuist hebt ontvangen.

Afsluiting

Voldaan kom je uit het water en bespreek je de surfles na. Je krijgt foto’s en videos die gemaakt zijn tijdens de les toegestuurd. Misschien hebben jullie nog een gezellige afsluiting met een drankje en hapje!

Doe nu mee met de surfles!

Schrijf je nu in voor deze unieke kan om mee te doen aan een surfles boordevol technieken om je surfvaardigheden naar het volgende niveau te brengen! Kom een kijkje nemen en probeer!

Surfles op onze surfschool

Met onze enthousiaste en persoonlijke aanpak beleef je de leukste momenten op de golven. Onze surfschool is voor alle niveaus en leeftijden. De lessen bestaan ​​uit een theoretisch en praktisch gedeelte en worden in kleine groepen gegeven.

We stellen elke surfles zo samen dat je precies weet waarom je een specifieke vaardigheid leert en hoe het je surfen zal verbeteren.

Er wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en het lezen van de zee. We nemen je mee naar de meest geschikte surfspots die Nederland heeft op basis van je persoonlijke surfniveau!

surfles in surfschool

Surfspot in Wijk Aan Zee

Wijk aan Zee is een bekende surfspot voor surfers in Nederland. Vooral de Noordpier dat aan het Noordzee kanaal ligt komen veel surfers omdat de golven hier perfect binnen rollen. Deze surfspot is vooral bekend onder surfers uit Amsterdam. De golven zijn veelal lefthanders. Perfect voor beginnende en intermediate surfers. Ook gevorderde surfers kunnen in de winterperiode hier terecht.

surfspot castricum

Privé surflessen in Wijk aan Zee

Op dit moment geven wij zowel groepslessen als privé surflessen in Wijk aan Zee voor beginnende en intermediate surfers. Deze lessen zijn speciaal op jouw niveau afgestemd en je krijgt les van een pro-surfer die met jou het water in gaat!

 • Flexibele tijden en dagen reserveerbaar
 • Reserveren tot 1 dag van te voren!
 • Voor 1, 2 of 3 personen
 • Van beginner tot ervaren surf levels

Surf seizoenen

Surf Seizoen 2

Lente

De rijdende surfschool Surf Paradise rijd weer rond door Nederland! De golven zijn goed en er komen meer en meer warme dagen. De water tempraturen zijn nog koud, maar wij zorgen voor warme wetsuits zodat je hier niets van voelt.

Surf seizoen 4

Herfst

De swell wordt weer sterker en de water tempraturen liggen nog hoog. Voor ons het perfecte seizoen voor intermediate surfers!

Zomer

Het weer is goed en de golven kunnen goed zijn! Hoewel in Nederland de zomers flat kunnen zijn, is er voor surfers altijd wat te surfen! De zomer is het perfecte seizoen voor beginnende surfers!

Surf seizoen Castricum 1

Winter

De surfschool is in de winter gesloten. We zijn open in Marokko.

Boek je surfles in Wijk aan Zee!

Als je op zoek bent naar een geweldige surf ervaring in Wijk aan Zee, nieuwe vriendschappen en een echte goede surfles in Wijk aan Zee wilt, ga dan met ons mee voor een onvergetelijk surf avontuur!

Andere surfles locaties

Naast de surflessen in Wijk aan Zee geven wij ook surflessen op andere locaties. Wij zijn namelijk een rijdende surfschool die door heel Nederland rijd. Wij geven onder andere les in;

Wij geven zowel prive als groepslessen. Wil je meer info? Stuur ons dan gerust even een berichtje!