Surfschool in Nederland

Doe je schoenen uit, trek je wetsuit aan, surfen was nog nooit zo leuk als bij de surflessen van surfschool Surf Paradise Nederland!

Wil jij rocken vanaf de start van je surf carrière?

Wekelijkse surflessen

Wekelijkse surflessen

Beginnende en intermediate surfers

Surfles van een pro!

Surf Paradise Surfschool in Nederland

Na in vele landen te hebben gesurft en jaren gevestigd te zijn geweest in surfwahallah Marokko, is Surf Paradise nu neergestreken in Nederland. 

Je verwacht het misschien niet direct maar Nederland heeft fantastische golven! Onze langgestrekte kustlijn is altijd wel een surfbare golf te vinden! Dicht bij huis en perfect om te leren surfen.

Onze surfschool rijd van locatie naar locatie, surfend op de beste golven.

Leren surfen in Nederland
surfinstructeur leer surfen
Leer surfen

De beginners surflessen bij surfschool Surf Paradise

Begin vanaf het begin en leer de basisprincipes van surfen. Bij de wekelijkse surflessen voor beginnende surfers, surfen we op zandstranden met kleine golven. Bij de surflessen voor beginnende surfers op de surfschool concentreren we op de basistechniek van surfen.

De beginner surflessen worden gegeven door gemotiveerde gecertificeerde surfinstructeurs in kleine groepen van maximaal 6 personen. Zij gaan met je mee het water in en geven je persoonlijke feedback.

De basistechniek:
We werken aan 3 eenvoudige stappen: 1: wat is de juiste positie op je board, 2: hoe moet je opstaan en 3: hoe je je balans kan vinden. Met deze 3 technieken kan iedereen surfen!

Wekelijkse lessen:
Tijdens onze wekelijkse beginners surflessen zijn we op het strand te vinden 10:00 tot 18:00 uur. Dit betekent genoeg mogelijkheden om veel surfervaring op te doen! Iedere surfles begint met een stukje theorie en techniek waarna we samen met de instructeurs het water ingaan om het geleerde te oefenen. Geen zorgen, de surfinstructeur zal je op weg helpen bij de eerste stappen en voor je het weet surf je je eerste golf!

Veiligheid:
Bij surfschool Surf Paradise Nederland vinden wij veiligheid een belangrijk kernpunt van onze surflessen. Daarom worden al onze lessen door cecertificeerde instructeurs gegeven. Daarnaast leer je vanaf het begin hoe je veilig kan surfen.

Intermediate surflessen bij de surfschool in Nederland

Heb je al surfervaring? Ook dan ben je bij onze surfschool in Nederland aan het goede adres!

Onze unieke Intermediate surflessen of zoals wij het noemen: surfcoachings, zijn ontworpen om je surfvaardigheden te verbeteren en je surf naar een hoger niveau te tillen.

Onze intermediate surflessen richten zich op surftechnieken;

  • Je pop-up verbeteren,
  • je balans op het bord begrijpen en verbeteren,
  • De methode om bochten te surfen,
  • je peddelvaardigheid
  • En de sleutels om goede golven te herkennen en surfen.
  • Hoe voorkom je een nosedive

Wil je meer info over onze intermediate surflessen? Neem dan vooral een kijkje op onze les pagina

surfinstructeur
Surfschool Nederland intermediate lessen

Leer surfen!

Schrijf je nu in voor deze unieke kan om mee te doen aan een surfles boordevol technieken om je surfvaardigheden naar het volgende niveau te brengen! Kom een kijkje nemen en probeer!